onsdag 28 januari 2009

Skratta lite :-)

Jag älskar gamla sketcher och har letat upp en på You Tube. Tror tom jag lyckats peta in den här nedanför. :-)

Här kommer en tolkning av Martin Ljung och Hasse Alfredssons klassiska "Guben i låddan". I Robert Gustafsson och Bosse Parneviks tappning heter den "Nu ska herr Karlsson sova".

:-D

6 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Hej!

Tack för titten! Och här var en ny blogg - välkommen till bloggvärlden!

Ja Youtube är ett perfekt ställe att hitta "allt" på, gammalt som nytt :) Lätt att fastna *hihi*

Kram
Mia

Malin - I min trädgård sa...

Vad kul att du vill vara med och tävla! Kul med en ny blogg!

Kram M

Lallis - liv och leverne sa...

Ja det var bra:)
Gillar din blogg!
Kram Lallis

Cazandra sa...

Hehe Robert Gustavsson e så bra!
Kom precis från jobbet, satte mig med min bärbara dator för att äta kvällsmat, så hitta jag de här roliga ;) tack för underhållningen!
Kram

Fröken Fräken sa...

Tyvärr så bojkottar min dator YouTube, men jag tar dig på orden om att den är jättekul! Jag gillar ju Galenskaparna/After shave, och man kan hitta mycket roligt med dem där!! Undras om man även kan hitta Martin Ljung som gör Fingal Olssons-sketchen också?!

Cazandra sa...

Hej!

Du jag tittade lite mer noga på din bild med stolarna, exakt sådana vi har på vårt torp (sommarstuga) och dom är ju jättefina som dom är! Skulle egentligen velat ha dom (innan vi köpte nytt)och en gammal kökssoffa med ett gammalt slagbord - men då skulle det ju bli rätt tomt i sommarstugan.. men längtar till dagen då de får flytta in hos mig :)

Tror du kommer fixa det galant att sy.. en tröst är att det är lättare än man tror! Sen tänker jag att det bara är jag som kommer tänka på skavankerna o ingen annan!

Har för mig att du var från Göteborg? Vi ska åka dit i Mars, så mysigt där tycker jag! Tänkte vi skulle boka hotell nu snart, ganska centralt.. Du kanske har nåt bra tips? Vi har brukat bo på Gothia förut, där har det vart bra men vore skönt om vi hitta nåt bra "mitt i"..

Ha det gott och tack för bra tips och din omtanke!

Kram C