onsdag 4 mars 2009

Lantkök

Hejsan!

Här kommer en liten bildkavalkad från better homes and gardens. Jag letar med ljus och lykta efter inspirationsbilder på lantkök. I dessa bilder har någon detalj fångat mig, kanske en lampa, en kran, dörrar eller helt enkelt bara en känsla...

Jag kommer forstätta leta efter bilder på badrum, sovrum osv. Allt i lantlig shabby och självklart delar jag med mig här. Men först lite kök...























Må gott!
Kram Anette

5 kommentarer:

Jenny Oak Fae sa...

Så lantliga & vackra kök!

: )

Ha en fin dag!

KRAM, Jenny

<3

Annika i Gamla Stan sa...

Härliga kök!

Tack för alla badtips!


Min "andra blogg" är en privat dagbok som bara jag kommer åt, trodde itne den syntes.....;-)...inga hemligheter, men en plats att avreagera mej på och sen läsa en vecka senare och skratta åt mitt rysliga humör!

Annika

Kerstin sa...

Mmm, där var några riktigt härliga bilder. Sådana platsbyggda bänkar som ses i den sista bilden gör mig pirrig i magen - någon gång ska jag bygga mig en sådan. Ska bara övertala maken först om att alla mina projekt är nödvändiga!

Cazandra sa...

Hej! Jättefina kök.. om man ändå hade det sådär fint, hemtrevligt & väl-inrett i köket hemma :) Jaså så du ska till Värmland, får man fråga vad du ska göra här? Kul, får hoppas att vädret blir bättre då så du slipper långkallingarna :) Fast jag tror i & för sig inte att du behöver dem för det är ganska milt i luften nu! Än en gång, vi kanske ses utan att vi vet :)

Kram kram

Fröken Fräken sa...

Ja, det är finemang att spara på sig en massa inspirerande bilder. Jag hade värsta mappen med inspiration som dock gick förlorad på något sätt, argh! Jag tror att jag hittade mest som var i min smak i den näst sista bilden, jag gillar ju när det blir mer rufft än gulligt.

Inte kan man ju ha för många korgar, de är ju praktiska till allt möjligt. Har flera stycken som jag ska måla så fort jag blir frisk och får mig en ny pensel. Vad jag ska ha dem till? Hm... det ger sig nog!!!